Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Vzduchový filtr

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4128

• vosic
Beczi napsal:
vosic napsal:
Dyt to myslim,na to jsem se tě chtěl zeptat,jestli je ten zvuk takovej mohutnější když za to vemeš,rád si to o sraze poslechnu,mám totiž v plánu TDI
Ty máš teď jakej motor? Já mám TDI a v plánu zas 1.8T :lol: . Můžem vyměnit ;)

To by asi neklaplo,mám toho 2.0L a jak teď doma mám Octavii TDI 81kW,tak se mi zdá,že ten benzin nejede a zjistil jsem že mi v něčem vyhovuje víc,tak bude nafta,nebo když se zbláznim tak benzin,ale sinější,aby to už byl mazec.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4129

• jarda
já ti řeknu co to dělá má to otrochu bublavější zvuk jako u benzínu ale né o moc hlavne to krásně syčí kdyš maš vyší otáčky hlavně kdyš přeřazuješ . jestly si slyšel wrc tak jeto stejný. zatim vjetšina lidí se mně ptá co tam mám zamotor prostě nemúžou poznat jestly jeto diesl nabo benzín. 8-)

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4130

• vosic
jarda napsal:
já ti řeknu co to dělá má to otrochu bublavější zvuk jako u benzínu ale né o moc hlavne to krásně syčí kdyš maš vyší otáčky hlavně kdyš přeřazuješ . jestly si slyšel wrc tak jeto stejný. zatim vjetšina lidí se mně ptá co tam mám zamotor prostě nemúžou poznat jestly jeto diesl nabo benzín. 8-)

Hmm to zní pěkně a zvednul se výkon, nebo spotřeba??U dvoulitru to duňelo hodně dobře,trochu se zvednul výkon a hodně spotřeba.

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4131

• Ingi
Teda tak co tady zase jako pisete tak zase tak strasnej rozdil jsem nezaznamenal :lol: to mozna kdyby to byl celej ten konickej filtr ale ja jsem vymenil vlozku v tom normalnim :D

To Beczi: 1,8 T? Zavidim ;) jen to shaneni bude asi dobrej porod :D

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4133

• jarda
spotřeba nastejno a víkon je cejtit hlavně dokopce .kup si opravdu sportovní filtr hříbek je nejlepší né nějakí pochybní fyltry jako koupyl ingi sou akorát drahý a oničom proto nevydí rozdíl já to testl s 2.0l broukem a v phodě but snim něco mněl nebo muto nejede .

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4134

• Ingi
Tak jako psal netvrdim, ze neni cejtit zlepseni vykonu... jenom jak tu pisete ty ody na tak mi to zase tak neprijde... Je fakt, ze asi hribek ma lepsi zvuk ale jinak ta "pochybna" vlozka maka stejne dobre ;)

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4142

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Teda tak co tady zase jako pisete tak zase tak strasnej rozdil jsem nezaznamenal :lol: to mozna kdyby to byl celej ten konickej filtr ale ja jsem vymenil vlozku v tom normalnim :D

To Beczi: 1,8 T? Zavidim ;) jen to shaneni bude asi dobrej porod :D
Shanění ne...ale prodání svyho za prachy, za ktery bych koupil slušny 1.8T a neprodělal, když do myho sem vrazil snad už to co za kabrio :-D
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4143

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
jarda napsal:
spotřeba nastejno a víkon je cejtit hlavně dokopce .kup si opravdu sportovní filtr hříbek je nejlepší né nějakí pochybní fyltry jako koupyl ingi sou akorát drahý a oničom proto nevydí rozdíl já to testl s 2.0l broukem a v phodě but snim něco mněl nebo muto nejede .
Napiš jakej přesně máš filrt. Pokud by to nestálo moc, šel bych do toho. Nejlepší by bylo, kdybys dojel na sraz a mrkl sem na to. Snat to do té doby nějak půjde abys dojel
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4150

• jarda
jeto hříbek od fyrmi wm .tuning a nejsou drahí podle velikosti

Vzduchový filtr 16 roků 2 měsíců ago #4151

• Ingi
http://www.motorspo.cz/kn-filtry/
Tady si muzes precist neco malo o tom mem pochybnem filtru :lol: :lol: :lol:
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.076 sekund